A trecut mai bine de o saptamana de la ultima ninsoare. Chiar si asa, inca exista sinistrati, chiar in capitala. Sunt locuitorii de pe strazile laturalnice!

"Trebuie sa ne tinem copiii, sa-i bagam ba in spetele masinilor, ba in spatele bulgarilor, moloz. Ce vrei si ce nu vrei gasesti pe strada!", spune cineva.

Nu credeti ce spune doamna? Ei bine, iata un munte de zapada care valoreaza 15 mii de euro.

Pe putin!

Sub tot acest omat se ascunde un autoturism 4X4 valoros. Dar proprietarul pare sa fi uitat de el. La fel ca multi altii!

Iata cum arata un trotuar si asa ingust din buricul capitalei, in sectorul 1! Nici urma de lopata n-a trecut pe-aici!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

E drept, pe strazile din imagine nici autoritatile n-au incercat pana acum sa transporte zapada!

"Zapada nu s-a curatat in totalitate de pe trotuar. Daca avem un copi de gradinita, n-avem loc. Trebuie sa mearga copilul inainte si noi din urma. Va vine sau nu sa credeti, dar acesta este un loc de parcare. Un loc de parcare pentru un morman de zapada inalt de 2 metri."

, spun oamenii.

Pe unele stradute nici masinile de la salubritate nu pot intra. Uite-asa descoperim veritabile monumente ale brazilor de Craciun, acum inghetati pe marginea drumului!

Si totusi, sa nu ne plangem. Avem cu ce aduna zapada!

Cei care trec pe la Piata Victoriei pot admira zi de zi o expozitie cu utilize pentru deszapezire. O putem numi… natura moarta cu masinarii nemiscate.

Accentuam! Natura moarta si total nemiscata. Nimic nu se urneste in acest parc auto, de parca nu mai exista zapada in Bucuresti.

Nici nu stii de unde vine pericolul. De pe trotuarul inghetat sau de pe acoperisurile de care atarna adevarate arme ascutite? Zeci de masini au fost deja distruse!

Pompierii le atrag atentia proprietarilor ca trebuie sa se ocupe singuri de curaratea caselor. Cele 12 autoscari din capitala intervin numai pentru indepartarea turturilor, iar asta creste timpul de interventie in cazul unui incendiu!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si