Disciplinata, muncitoare, incapatanata dar si foarte emotionala, asa cum se descrie in declaratiile date presei locale, frumoasa actrita are o mare slabiciune: dragostea sa pentru animale. Actrita are acasa peste douazeci de pisicute si patru catei pe care ii iubeste si ii rasfata ori de cate ori are o pauza de filmari. Patrupedele se bucura de o curte mare, exact cea in care a copilarit si frumoasa actrita.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, îndrăgita interpretă de muzică populară, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Filmam un serial TV in Izmir, si regizorul mi-a adus o pisica la fereastra rulotei. Se pare ca pisica ratacea pe platoul de filmare. Initial, nu am vrut sa o iau dar mi-a fost mila si am adoptat-o. I-am spus Deren, numele personajului pe care il interpretam. Cand s-au terminat filmarile am luat-o cu mine, la Istanbul, si a avut cativa pui. Am luat si pisica si puii cand a inceput pandemia si ne-am intors cu totii la Silivri. Deren s-a reimperecheat in timp ce alapta puii si nascut din nou. Ulterior am sterilizat-o  😊. Intre timp au venit foarte multe pisici de pe strada, iar eu adopt imediat orice animal. Deci familia noastra a crescut  😊  Cainii nostri, Oscar si Pan, erau deja cu noi.

Apoi au venit caini de pe strada și i-am adoptat si pe ei. Usa noastră este intotdeauna deschisa pentru orice animalut vine, asa ca am devenit o mare familie”,  a povestit actrita intr-un interviu Pentru InStyle Turcia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Dragostea pentru animale vine inca din copilarie. Melis Sezen a crescut intr-un mic sat de langa Istanbul, Silivir, unde s-a mutat cu parintii cand avea cinci ani. De altfel, acestia si-au dorit foarte mult ca Melis si fratele ei sa creasca in mijlocul naturii si inconjurati de animale.

Citeste si: Mercur retrograd în septembrie 2022: Cum sunt afectate zodiile?

„Am crescut printre animale, pisici, caini, pasari, testoase, pesti, iepuri, rate, iguane... Intotdeauna am avut o familie mare. Acum avem patru caini si mai mult de douazeci de pisici. Cand sunt in Silivri, ma joc cu pisicile si cainii in gradina, desculta”,  a adaugat Melis Sezen pentru publicatia Instyle Turcia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si