Mâine seară, de la 20:00, în unicul show din țară în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, Marian Drăgulescu este celebritatea care va păși în platoul emisiunii pentru a adresa o serie de întrebări concurentului aflat față în față cu Dan Negru.

Citeste si: Kinga nu a mai suportat și a izbucnit în lacrimi! Au iertat-o colegii săi?

Marian Drăgulescu trece la „Olimpiada creierelor”, de la „Tu urmezi!”, întrebările adresate de gimnastul de aur al României fac parte din domeniul sportului, care l-a consacrat pe acesta. La una dintre cele 4 întrebări, Marian Drăgulescu va exemplifica două elemente din gimnastică, chiar în platoul emisiunii, acestea fiind și variantele de răspuns pentru concurent: rostogolire înainte sau roata laterală.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Pe vremea mea, toți copiii făceau asta, în fața blocului sau la școală. Sper că și în ziua de astăzi copiii să se mai joace cu astfel elemente din gimnastică”,  spune sportivul, înainte de a executa mișcarea.

Citeste si: VIDEO Moment istoric: Moartea Reginei Elisabeta a fost anunțată în direct la BBC

Dacă îi va purta Marian Drăgulescu noroc concurentului și va reuși acesta din urmă să facă “Tripleta” pentru a-și adjudeca din cilindrii aflăți în fața lui sumele de bani uriașe, veți putea afla urmărind ediția de mâine seară a game show-ului “Tu urmezi!”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si