Serviciul de urgență primise mai multe telefoane care reclamau incendii la pavilioanele comerciale dar și la două clădiri rezidențiale vecine, fiind trimis acolo un echipaj care să lupte cu flăcările.

Atacuri cu rachete lângă aeroportul din Lviv

Rachetele rusești au lovit vineri zona de lângă aeroportul orașului Lviv din vestul Ucrainei, a precizat primarul orașului Andriy Sadovy potrivit Reuters.

Citeste si: Scenariul răpirii primarului din Melitopol. În ce condiții l-au ținut rușii captiv pe Ivan Fedorov

Rachetele au lovit centrul de întreținere și reparare a avioanelor și au distrus clădirea. Fabrica fusese oprită, astfel încât nu sunt victime, a mai precizat primarul.

Citeste si: Soldat rus capturat, mesaj pentru Putin: "Nu vei ascunde asta pentru mult timp. Mai devreme sau mai târziu, vom veni acasă!"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta a precizat însă că aeroportul nu a fost lovit în timpul atacului.

Autoritățile evaluează situația la acest moment, a mai spus primarul.

Mariupol suferă zilnic între 50 și 100 de atacuri

„Orașul a fost blocat timp de șaisprezece zile, iar peste 350.000 de locuitori din Mariupol continuă să se ascundă în adăposturi și subsoluri de bombardamentele continue din partea forțelor de ocupație ruse”, se arată în comunicatul instituției.

Citeste si: Zelenski, mesaj pentru mercenarii care se alătură forțelor ruse: „Va fi cea mai proastă decizie din viața ta”

„Aproximativ 80% din fondul de locuințe al orașului a fost afectat, din care aproape 30% nu poate fi restaurat”, spune aceasta.

Citeste si: Rusia a stabilit noi reguli stricte pentru străinii care solicită aprobare pentru a cumpăra şi vinde active ruseşti

Oficilaii locali spun că informațiile despre victimele din atacul rus asupra teatrului folosit ca adăpost sunt încă în curs de clarificare.

Citeste si: Klaus Iohannis, declarații după întâlnirea cu președintele Estoniei. "Prezența militară a Rusiei în Belarus are implicații pe termen mediu și lung"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si