Familia, colegii și cei care au avut ocazia să o cunoască pe Nadya sunt devastați de durere. Apropiații au sperat până în ultima clipă că Nadya se va face bine.

Citește și: Costin Georgescu, fostul director al Serviciului Român de Informații, s-a stins din viață

„Sindicatul Județean Solidaritatea Sanitară Giurgiu transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente! Colega și membra noastră de sindicat, asistenta la UPU, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare!

Drum lin, Nadia!”, au transmis liderii Sindicatului Solidaritatea Sanitară Giurgiu”.

Ce au transmis apropiații

Nadya, în vârstă de 41 de ani, a sperat până în ultima clipă. Apropiații au doar cuvinte de laudă la adresa tinerei fete. Asistenta s-a bucurat până în ultima clipă de viață.

Citește și: A murit Petrică Vița, cunoscut interpret de muzică populară

Ultima fotografie adăugată pe contul său de socializare este pusă pe 1 iulie 2023 și arată un frappe.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

nadya

Nadya a murit, deși avea multe planuri de viitor.

[Sursa foto: Facebook]

„Drum lin Nadya Nadya Dumnezeu sa te odihnească in pace. Încă nu conștientizez cât de repede și dintr-o dată😭 Erai un om minunat … de aceea Dumnezeu te a vrut lângă el.. Condoleanțe familiei 😭”, sunt mesajele de regret ce curg pe pagina ei de socializare.

„Iubito, mi-ai spus ca sunt îngerul tău pe Pământ, dar acum tu ești cea care a prins aripi și a ales sa ne fie înger în Rai!

Ai decis sa pleci prea devreme, fără să termini ce mai aveai de făcut aici, cu noi…
Dumnezeu sa îți dăruiască odihna veșnica, rămâi in sufletele noastre pentru totdeauna.
Te iubesc, suflet frumos!”

Citește și: Doliu în fotbalul românesc. Simion Moguț s-a stins din viață

„Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească şi să te aibă în pază, suflet bun!😭 Nadya Nadya, ai plecat prea devreme dintre noi”, sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe.

Citește și: Doliu în familia Sterp! Vărul lui Culiță Sterp și-a luat viața! Ce mesaj i-a lăsat fostei iubite

„Cu multă durere și regret în suflet, celor ce vor sa îi fie alături, vă anunț că trupul neînsuflețit al dragei noastre Nadia Nicoleta Țurlui, care s-a stins din viață la doar 41 de ani, va fi depus la Catedrala Episcopală Adormirea Maicii Domnului începând cu orele 18:00, iar slujba de înmormântare va avea loc joi 06.07.2023 la orele 12:00.”, a adăugat o prietenă de a Nadyei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si