Close sidebar
Close sidebar

Un român a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mai mulți jandarmi. Avea urme de bocanc pe corp

Un tânăr din Țicleni a ajuns în stare gravă la spital. El a fost bătut de mai mulți jandarmi și avea urme de bocanci pe corp.

Georgiana Balaban,

Narcis a fost bătut de jandarmi. [Sursa foto: spynews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Narcis Bobină a fost bătut cu bestialitate. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost bătut în secția de poliție de către trei jandarmi și trei polițiști. Cadrele medicale i-au găsit numeroase leziuni, însă și urme de bocanci, atât pe față cât și pe restul corpului.

Citeste si: Un bărbat a sunat de 22.456 de ori la 112

Narcis a mers sâmbătă seară în club alături de un amic. După ore întregi în care au dansat și au băut, au avut parte de o ceartă. Se pare că a vrut să plătească cu cardul pentru că nu avea bani cash la el. Reacția jandarmului, care a intervenit, a fost una neașteptată.

Astfel că Narcis a ajuns de la secție direct la spital.

Narcis a fost bătut de mai mulți jandarmi

Când a auzit cearta dintre cei doi amici, la masă a intervenit un jandarm. El nu a stat pe gânduri, l-a luat pe sus pe tânăr, i-a pus cătușele și mâna pe față. Când jandarmul i-a pus mâna la gură, Narcis a rămas fără aer.

I-ar fi zis să îl lase, însă jandarmul i-a băgat degetul în gură. Victima s-a speriat că nu poate respira, așa că l-a mușcat de deget ca să scape.

Citeste si: O femeie și-a bătut soțul în fața barului. Polițiștii au deschis dosar penal

Jandarmul a chemat imediat întăriri. L-au transferat pe bărbat la secția de poliție unde i-au oferit o lecție.

Narcis a început să primească pumni și picioare de la trei jandarmi. În urma numeroaselor lovituri, bărbatul a fost transportat la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Eram băut, nu am băut mult, dar mi s-a tăiat filmul. Ori mi-au pus ceva în băutură, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat”, a explicat bărbatul ajuns la spital.

Conform declarațiilor bărbatului, cât și semnelor de pe corpul acestuia, jandarmii l-au bătut cu sânge rece pe Narcis. El are multiple răni. Când a ajuns la spital, Narcis a povestit că a băut, însă nu atât cât să nu mai știe de el.

Citeste si: VIDEO| Copil de 12 ani, snopit în bătaie de două mame furioase. Imagini șocante

Mai mulți jandarmi au bătut un bărbat. [Sursa foto: Facebook]

Medicii au descoperit numeroase leziuni pe corpul lui Narcis, însă și urme de bocanci, ceea ce confirmă faptul că l-au agresat fără milă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„La secție m-au bătut. De la secție m-a luat și salvarea. Trei jandarmi și trei polițiști au fost. Mi-am pus mâinile pe față, dar dădeau, da. Jandarmii au dat. Era unul chelios așa, cu părul scurt și alb, cică are sală de fitness la Târgu Jiu”, a mai spus Narcis Bobină.

Oamenii legii continuă cercetările și au deschis o anchetă pentru a verifica care a fost cauza acestui scandal și cum de au ajuns jandarmii să reacționeze în acest mod barbar.

Citeste si: Noi informații despre starea de sănătate a Oanei Mizil. Cum se simte la momentul actual soția lui Marian Vanghelie: "Este foarte bine"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI