Narcisa Suciu, artistă de talie internațională, este cunoscută pentru vocea sa plină de sensibilitate și pentru interpretarea inconfundabilă a colindelor și cântecelor tradiționale românești. Cu o carieră ce se întinde pe mai multe decenii, aceasta a reușit să câștige inimile publicului din țară și din întreaga lume.

Momentul care i-a adus faima internațională a fost locul 3 obținut la Festivalul Cerbul de Aur în anul 1997, un eveniment muzical de referință în România.

În plus, în 2003, la Festivalul Celor 3 Mări din Varna, Narcisa Suciu a fost desemnată "Cea mai bună voce feminină din Balcani", recunoaștere care a consolidat poziția sa de artistă de prim rang în industria muzicală.

Narcisa Suciu, vocea inconfundabilă a tradițiilor românești, în lumina reflectoarelor duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Narcisa Suciu, vocea inconfundabilă a tradițiilor românești, în lumina reflectoarelor duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Narcisa Suciu este un reprezentant autentic al tradițiilor maramureșene, iar prin muzica sa transmite și păstrează această moștenire culturală valoroasă. De asemenea, artista detine și cetățenia finlandeză, aceasta stabilindu-se în Finlanda în urmă cu 13 ani.

Citește și: Ziua pompierilor 2023. Pe ce dată are loc? Programul activităților și ceremoniilor din țară!

În plan personal, Narcisa Suciu este căsătorită și are o fiică.

“Cât de mult a contat că sunteți specială?”, “Ați cântat mai bine decât Christina Aguilera?”, “Sunteți o amenințare pentru Ștefan Hrușcă?”, “La câte înmormântări ați cântat?”, “Pe ce v-ați da ultimii bani?”, “De ce ati vrut să vă ascundeți într-o mănăstire?”, “Sunteti fericită?” sunt doar cateva dintre întrebarile adresate Narcisei Suciu în editia de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 22:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si