Dimineață-premieră pentru polițiștii rutieri din București. După mai multe urmăriri și blocaje în trafic, oamenii legii au reușit să oprească un bărbat care conducea un autoturism în care se aflau nouă tipuri de substanțe interzise.

Urmăriri pe străzile din București

În dimineața zilei de joi, 10 august, în jurul orei 04.20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au semnalizat, pe o șosea din sectorul 1, un autoturismului condus de către bărbatul bănuit.

Conducătorul autoturismului nu s-ar fi conformat semnalelor oamenilor legii și și-a continuat deplasarea.

Echipajul de poliție a cerut sprijin și au plecat în urmărirea autoturismului. Oamenii legii au reușit să oprească autoturismul pe un bulevard din sectorul 5 al Capitalei, având ajutorul altor echipaje de poliție.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate București și ai Brigăzii Rutiere – Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au prins în flagrant delict un bărbat care era bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În mașină, oamenii legii au descoperit și au ridicat aproximativ:

  • 11 grame de cocaină,
  • 21 de grame ketamină,
  • 2 grame de amfetamină,
  • 7 grame de substanță MDMA,
  • 37 de grame de cannabis,
  • 21 de grame de ciuperci halucinogene,
  • 32 de timbre LSD,
  • 18 comprimate de ecstasy,
  • 100 de mililitri de ketamină și un cântar de precizie.

„În această dimineața, în jurul orei 04.20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe o șosea din sectorul 1, au semnalizat pentru oprirea în trafic a autoturismului condus de către bărbatul bănuit, care însă nu s-ar fi conformat, continuându-și deplasarea.

Astfel, echipajul de poliție a solicitat sprijin, pornind în urmărirea autoturismului, pe care a reușit să îl oprească, pe un bulevard din sectorul 5, cu ajutorul altor echipaje de poliție.”, au transmis reprezentanții Poliției.

Astăzi, 10 august 2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului București a dispus arestare preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si