Paul Sorin Stanescu e un prosper om de afaceri. Pentru ca pe Facebook lumea a anuntat ca va participa in numar mare, peste 5.000 de persoane, la evenimentul din viata celor doi miri, nasul Stanescu a rupt tacerea despre evenient si spune cum a ajuns sa il cunune pe fiul lui Dragnea.

"In calitatea mea de om de afaceri, care in peste 25 de ani de activitate nu a interferat niciun moment cu zona politica, am constatat cu stupoare ca numele meu si al companiilor pe care le detin au fost asociate cu un anume partid politic.

Motivul acestei asocieri il reprezinta evenimentul la care voi participa alaturi de sotia mea, la sfarsitul acestei luni, in calitate de nas de cununie, la nunta lui Valentin Stefan Dragnea cu tanara Gina Alexandra.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Desi vorbim de un eveniment eminamente privat, fara vreo incarcatura politica sau de afaceri, speculatii pe aceasta tema nu au incetat sa apara. In consecinta, ma vad nevoit sa clarific doua aspecte:

 

Vezi continuarea pe Stiripesurse


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si