În edita de vineri a emisiunii, tensiunile au atins cote maxime în rândul concurenților, după ce Nicoleta a fost pusă într-o situate destul de jenantă.

Sorin s-a arată extrem de deranjat și a răbufnit împotriva tuturor celor care au suspectat-o pe iubita lui că ar fi însărcinată. Din fericire, Nicoleta a venit la el cu testul negativ.

Citește și: Kinga de la ”Casa Iubirii” nu-și dorește o relație. Care este motivul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sâmbătă, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de momente incredibile, deoarece vor ieși la iveală detalii neștiute despre Natalia, care îi va dezvălui Claudiei că are sentimente pentru unul din concurenți.

De asemenea, tot în ediția de sâmbătă, Claudia și Alex se vor întâlnit în camera roșie, într-o atmosferă romantică.

Pe cine a pus ochii Natalia

Natalia îi mărturisește Claudiei faptul că se simte atrasă de Emanuel și că și-ar fi dorit să îl cucerească, dacă acesta nu era într-o relație cu Andreea.

Citește și: Un test de sarcină în "Casa Iubirii"! Sorin, cu nervii la pământ: "Nu e iubita ta" (VIDEO)

„Dacă Emanuel era singur, eu acum, dacă el voia, eram cu el! Emanuel mi-a plăcut!” spune Natalia.

Tot sâmbătă, Emanuel și Andreea vor pune la cale o întâlnire romantică între Claudia și Alex, noul concurent, care a intrat în emisiune de curând. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si