Momente de senzație și surprize pentru concurenții din Casa Iubirii. După ce în Gala de duminică Bia a fost eliminată, în prima ediție a acestei săptămâni concurenții au fost luați prin surprindere de apariția unei noi concurente, Alina, o tânără de 21 de ani. Aceasta a făcut primele mărturisiri odată cu intrarea ei în casă și a spus că îi admiră pe Ionuț, Radu și Robert și că are de gând să îi cunoască.

Citește și: Patrick și Nona din Casa Iubirii, împreună la o cină romantică. Cum a reacționat Patrick? ,,Te așteptai să fie cu mine? Știai că e cu mine?''

Lovitură pentru Marinel din partea Nataliei

Noi tensiuni au loc în Casa Iubirii, în ediția de marți. Natalia va lansa o lovitură teribilă pentru Marinel și îi spune că nu are sentimente pentru el și nu a simțit nicio scânteie.

Radu și Robert vor ajunge la conflicte din cauza Biancăi.

Citește și: Răsturnare de situație în Casa Iubirii. Nona nu își mai dorește să continue să îl cunoască pe Patrick

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Robert nu înțelege că tu și Natalia nu îl placeți! Și vreau să îi spui în față că tu nu îl placi! Că ne-am săturat!”, spune Radu.

Natalia se va întâlni cu Marinel între patru ochi și vor încerca să lămurească lucrurile dintre ei.

Natalia: La mine nu a fost scânteia aia, cum a fost la Radu, la Cristina! Care într-adevăr se plac pe bune! Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine! Am încercat oarecum, dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!

Marinel: Ai nevoie de timp?
Natalia: Eu mi-am dat timp!

Citește și: „Tu nu vezi că nu te vor 13 oameni în casă, aici?” Robert, la un pas de a fi eliminat din Casa Iubirii! Aflați, astăzi, care va fi soarta concurentului din Casa Iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Bianca nu a fost încântată de modul în care Alexandru a sărutat-o: ”Nu am simțit nimic”

Alexandru a făcut pași mici, dar siguri spre Bianca. După câteva zile de cunoaștere, Alexandru a vrut să ducă cunoașterea la următorul nivel. Cei doi s-au sărutat în grădină, dar Bianca a mărturisit faptul că nu a simțit nimic în urma sărutului lui Alexandru.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Nona și Patrick au parte de prima lor cină. Concurenta este luată prin surprindere de un sărut

Alexandru a rămas în stare de șoc după reacția Biancăi și a cerut un pahar cu apă.

Acesta a întrebat-o dacă vrea să oprească cunoașterea, însă Bianca nu i-a dat un răspuns concret. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si