Natalia nu este sigură de Marinel, care are meseria de lăutar ce nu este tocmai pe placul frumoasei moldovence.

Marinel a încercat să o sărute pe Natalia în camera roșie

Natalia l-a chemat pe Marinel în camera roșie, iar băieții au primit conexiune pe toată durata discuției.

Citește și: Flavius dă cărțile pe față! Fostul concurent de la Casa Iubirii a dezvăluit motivul real pentru care s-a despărțit de Anca: „Era mai mult într-o relație cu Casa Iubirii decât cu mine”

Aceștia susțin că Marinel și-a dorit foarte mult să o sărute pe Natalia, însă sunt de părere că Natalia îl va refuza. Așa că au pus pariu pe o pizza.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Marinel a încercat să o sărute, de două ori, însă Natalia s-a ferit de fiecare dată. Marinel i-a dezvăluit pariul cu pizza, iar în primă fază, Natalia s-a arătat deranjată.

Nona și Patrick, sărut pasional în camera roșie

După ce a spus că vrea o întâlnire cu Ionuț, Nona îl cheamă pe Patrick în camera roșie. Cei doi se vor săruta pasional pentru prima dată.

Citește și: Mihaela, atac dur la adresa lui Patrick. De la ce a pornit totul

Ionuț va rămâne uimit în momentul în care va afla de sărutul celor doi, după ce Nona i-a dat și lui speranțe.

Chiar dacă a vrut un date cu Ionuț,  Nona  pare hotărâtă să nu renunțe la Patrick. Bruneta îl cheamă în camera roșie, iar Patrick pare foarte încântat de decizia acesteia.

”Îl vreau pe Patrick aici! Pentru că nu vreau să mă dau la o parte de la decizia pe care am luat-o de la bun început!”, a spus Nona, potrivit  kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si