Natalie Raanan a fost luată ca ostatică de teroriștii Hamas, în timp ce se afla în Israel pentru a o vizita pe mama sa, stabilită acolo. Ambele au fost răpite pe data de 7 octombrie, iar pe 20 octombrie ele au fost eliberate "motive umanitare", a declarat Hamas. Qatar ar fi ajutat la intermedierea eliberării mamei și fiicei. 

Natalie Raan, așteptată de întreaga familie în SUA

Acum, adolescenta s-a întors în siguranță în SUA, lucru confirmat și de consulul general al Israelului în Midwest. Mama fetei încă se află în Israel și nu știe exact când se va întoarce acasă, cu toate astea este atât de fericită că fiica ei este acasă, în afara oricărui pericol. Judith Raanan a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece starea ei de sănătate se degrada pe zi ce trecea, scrie CNN.

Natalie Raanan și mama ei

Natalie Raanan și mama ei, Judith

[Sursa foto: Facebook]
Â

Citește și: Tatăl lui Shani Louk, tatuatoarea ucisă de teroriștii Hamas, împăcat cu ideea că fata lui s-a distrat până în ultima clipă: "Nu a suferit"

"Sunt ușurat să o văd pe Natalie acasă, în Chicago. Membrii familiei ei au așteptat cu nerăbdare întoarcerea ei, iar astăzi le împărtășesc fericirea", a spus Yinam Cohen.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Și fratele Nataliei a fost extrem de bucuros să o revadă și le-a mulțumit tuturor celor care au contribuit la acest caz.

”Am simțit un sentiment copleșitor de recunoștință față de marea comunitate de oameni din întreaga lume care au pus-o pe sora mea în fruntea gândurilor lor și a rugăciunilor lor”, spune Ben Raanan.

Tânără de 22 de ani, omorâtă de teroriștii Hamas

Până în prezent, patru din cele 239 de persoane răpite de Hamas la 7 octombrie au fost eliberate. Ieri, a fost anunțat decesul unei tinere de 22 de ani, răpită de Hamas de la festivalul Supernova. O parte din craniul ei ar fi fost descoperit și dus la INML. Acum, familia artistei tatuatoare este devastată de durere și încă nu crede că vestea este adevărată.

Shani Luk

Shani Luk, tânăra de 22 de ani răpită de teroriștii Hamas pe 7 octombrie de la Festivalul Supernova.

[Sursa foto: X]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Soția românului răpit de teroriștii Hamas s-a întâlnit cu premierul. Ella este disperată să își găsească soțul, dispărut de pe 7 octombrie/ „Cred că lumea ar trebui să mă ajute, în special România, pentru că soțul meu are dublă cetățenie, e și român”

Mai mult, Ministerul Sănătății din Gaza, afirmă că peste 8.000 de persoane au fost ucise de la începutul bombardamentelor. Situația din Gaza se înrăutățește treptat, spitalele fiind pline până la refuz. Medicii spun că este urgentă nevoie de echipamente medicale, dar și de oxigen.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si