Tricolorii au acuzat deja impactul cu frigul din fosta republică sovietică, iar dimineaţă au avut surpriza de a constata că la Astana ninge. La ora meciului este anunţată o temperatură de zero grade, iar pentru a menţine suprafaţa artificială de joc în condiţii bune, organizatorii au decis să trasă copertina stadionului.Totodată, pentru meciul de diseară, organizatorii au decis să dea drumul instalaţiei de încălzire de la stadion.
Astfel, la ora partidei, deşi afară va fi o temperatură la limita îngheţului, în interior vor fi 10-15 grade Celsius. Meciul Kazahstan- România va începe la ora 19.00.

Tricolorii au acuzat deja impactul cu frigul din fosta republică sovietică, iar dimineaţă au avut surpriza de a constata că la Astana ninge. La ora meciului este anunţată o temperatură de zero grade, iar pentru a menţine suprafaţa artificială de joc în condiţii bune, organizatorii au decis să trasă copertina stadionului.

Totodată, pentru meciul de diseară, organizatorii au decis să dea drumul instalaţiei de încălzire de la stadion. Astfel, la ora partidei, deşi afară va fi o temperatură la limita îngheţului, în interior vor fi 10-15 grade Celsius. Meciul Kazahstan- România va începe la ora 19.00.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si