Close sidebar
Close sidebar

Natura s-a dezlantuit ieri seara in Capitala. Fulgerele au brăzdat cerul, iar tunetele au cutremurat pământul

A fost prăpăd noaptea trecută în Capitală. Fulgerele au brăzdat cerul, iar tunetele au cutremurat pământul. Pe unii, codul portocaliu de vreme rea emis de meteorologi nu i-a speriat ba chiar au făcut şi poze. Alţii însă, nu mai au lacrimi să-şi plângă necazul. Zeci de case au fost inundate şi mai multe maşini avariate, iar în Vaslui o biserică a ars din temelii. ##VIDEO19783##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Prapadul s-a dezlantuit in Bucuresti putin dupa ora 21. O ploaie de fulgere a brazdat cerul, zeci de minute, iar tunetele au cutremurat pamantul.

Mai multe strazi au fost inundate. In unele zone nu s-a mai putut circula deloc. Nivelul apei a depasit chiar si jumatate de metru!

25 de case, peste 30 de curti si zeci de subsoluri au fost inundate, in doar cateva ore. Vantul puternic a daramat o schela, care s-a prabusit peste mai multe masini.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ploaia de fulgere a lovit si in Vrancea, noaptea trecuta. O biserica veche de 300 de ani a ars ca o torta,dupa ce o un fulger ar fi lovit turla.

Meteorologii anunta ca in urmatoarele zile nu vom mai avea parte de astfel de rabufniri ale vremii. Temperaturile vor creste treptat, pana la sfarsitul saptamanii.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI