In toiul noptii, o familie s-a trezit cu acoperisul casei .in flacari. Totul din cauza unei descarcari electrice produse in timpul furtuni. Lemnul de sub tigla s-a aprins si a ars pe o suprafata de 60 de metri patrati.

Din fericire, proprietarii au reusit sa alerteze pompierii inainte ca valvataia sa ajunga si la vecini.

''Interventia a fost destul de dificila din cauza furtunii. Din primele cercetari se pare ca ar fi din cauza trasnetului”, a declarat plt. maj. Eduard Costache, ISU Timis.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Timp de aproape trei ore a fost in vigoare codul portocaliu de furtuna  emis de meteorologi. Aversele de ploaie au depasit 40 de litri pe metru patrat, in timp ce pentru  raurile Bega si Timis a fost dat un cod galben de inundatii.

Natura s-a dezlantuit si in judetul Buzau! Volumul precipitatiilor a atins 90 de litri pe metru patrat, asa ca, inevitabil, Paraul Slanic a iesit din matca.

Viitura formata a lasat izolate localitatile Lopatari, Terca si Plostina. Puhoiul de apa a inundat doua drumuri comunale,  a maturat mai multe podete si a surpat un drum judetean. Oamenii  au privit neputinciosi cum viitura furioasa matura tot ce intalneste in cale...inclusiv animale, masini si utilaje. Localnicii afectati de viitura asteapta acum ajutorul autoritatilor.

Intre localitatile Azuga si Sinaia, suvoaiele de apa au blocat mai multe portiuni din Drumul National 1.

Asa ca, soferii aflati in trafic spre statiunile montane au avut de asteptat ca pompierii sa scoata apa cu motopompele de pe sosea.

Instabilitatea atmosferica va continua in majoritatea regiunilor tarii. Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil pana maine la ora 3 dimineata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si