Spectacolul naturii este infricosator chiar si pentru ochii obisnuiti cu asemenea imagini. Pana aseara, satenii din localitatile aflate pe DN22 au fost izolati vreme de 24 de ore. Casele sunt aproape ingropate in zapada iar daca ratezi indicatorul de intrare in localitate, risti sa nici nu-ti dai seama ca ai ajuns intr-o zona locuita. Totul este acoperit de omat.

Nici macar volele si buldoexcavatoarele de mare putere n-au rezistat in fata urgiei.

Pe drumul de Mahmudia, soferii care au crezut ca pot tine piept urgiei, s-au trezit ingropati in nameti. Senilata a venit sa-i salveze abia la 3 dimineata.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

-De cate ore sunteti blocati? Cred ca de pe la vreo 21.00.Cam de vreo 5-6 ore, nu? Cam asa. Am sunat la 112 si i-am rugat sa ne ajute.



Din pacate cele mai negre previziuni ale meteorologilor s-au adeverit.  Urgia s-a napustit din nou asupra sud-estului Romaniei, iar judetul Constanta este complet paralizat.  Autoritatile au inchis toate drumurile nationale si judetene.
 

Oamenii din imagini s-ar arunca, de bunavoie, in ghearele urgiei, doar ca sa ajunga acasa.

In speranta ca o vola le va deschide drumul spre casa, soferii- abia iesiti de la munca, au asteptat ore-n sir langa filtrele politiei.

-Sunt sofer pe transport persoane Constanta-Cumpana. Am dus si ultimul muncitor acasa si eu nu pot sa ajung acasa.

In Buzau, prapadul a inceput inca de azi-noapte. Pe drumurile din judet, zapada a fost troienita de viscol cu pana la 80 de kilometri pe ora. Chiar si asa, o femeie era hotarata sa-si puna viata in pericol.

-Trebuie sa ajungem neaparat, va dam semnatura, tot, n-avem incotro. Nu, doamna, aveati incotro, puteati sa mergeti inainte sa inceapa viscolul

Astazi,  sinistratii din judet si-au luat inima-n dinti si  au luat-o pe jos, kilometri buni.

A nins extrem de mult in judetul Buzau, ne aflam in Puiestii de Sus unde zapada depusa pe carosabil a fost  spulberata de vant si depusa pe casele oamenilor

Si brailenii au fost izolati o noapte si o zi, de restul lumii. De la Galati spre judetul vecin s-a circulat, bara la bara, doar cu un utilaj care sa deschida drumurile- lucru care i-a scos din minti pe unii soferi.  

-Nu se poate circula pe doua sensuri. Se poate circula pe ambele sensuri, de ce nu ma intelegeti? Va rog frumos, circulati. Ati ajuns bine pana aici? Soseaua este libera.

Codul portocaliu de vreme rea a facut si victime la Galati. Un batran a murit de frig, in propria casa, iar un barbat de 60 de ani, cu probleme cardiace, a murit in timp ce isi deszapezea masina.
Cel mai probabil, efortul, dar si frigul de afara, i-au fost fatale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si