Imagini terifiante a lasat in urma zaporul de gheata format pe raul Vaser! Puhoaiele au inundat zeci de case, iar sloiurile au ramas captive intre pereti.

In aceasta casa de-abia se poate intra! Batrana care locuieste aici este bunica barbatului din imagini. Femeia nici nu a avut curajul sa mai vina acasa dupa dezastru si s-a adapostit la rude, in orasul Viseu.

Doar norocul a facut ca nimeni sa nu fie ranit de blocurile de gheata grele de sute de kilograme. Mobila si soba sunt distruse de zaporul de gheata care s-a pornit brusc pe cursul raului. Peretii subreziti de gheata de abia daca mai stau in picoare.

Cateva case mai incolo o alta batrana incearca sa isi reia viata dupa urgia care s-a abatut asupra lor!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La cei 84 de ani, tanti Ileana de-abia mai poate sa umble. Ce a vazut, acum, la batranete nu va uita niciodata.

Gheturile au navalit peste biata bunica in casa. E o minune ca a scapat cu viata.

Ajutata de familie, femeia isi sterge lacrimile si incearca sa o ia de la capat. Nu este prima data cand raul ii inunda casa, insa spune ea niciodata nu a vazut sloiuri de gheata atat de mari.

Oamenii sunt disperati si spun ca singura lor speranta sunt cei de la primarie care deocamdata au curatat gheata si au facut doar o evaluare a pagubelor. Urmeaza sa le ofere oamenilor sprijin dintr-un fond de urgenta.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si