Close sidebar
Close sidebar

Un vas de pescuit s-a răsturnat, iar 39 de persoane sunt date dispărute

Un vas de pescuit chinezesc s-a răsturnat în Oceanul Indian, iar 39 de membri ai echipajului sunt daţi dispăruţi.

Georgiana Balaban,

O navă de pescuit chineză s-a răsturnat.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O navă de pescuit chineză  cu 39 de membri ai echipajului la bord s-a răsturnat în Oceanul Indian, iar președintele Xi Jinping a ordonat să se depună toate eforturile pentru căutarea supraviețuitorilor, a anunțat miercuri presa de stat, citată de Reuters.

Citește și: Nicholas a murit acum mulți ani, dar inima lui s-a oprit 28 de ani mai târziu

Vasul de pescuit în ape îndepărtate "Lupeng Yuanyu 028", deţinut de Penglai Jinglu Fishery Co Ltd, cu sediul în provincia Shandong, s-a răsturnat, marţi dimineaţă devreme, a relatat televiziunea de stat CCTV.

Autoritățile au pornit căutările

Cele 39 de persoane aflate la bord- 17 membri chinezi ai echipajului, 17 indonezieni şi cinci din Filipine- sunt date dispărute, a precizat CCTV.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Cei doi copii dispăruți în apele Mureșului ar fi fost găsiți în Ungaria

Xi a declarat că trebuie depuse toate eforturile pentru salvare şi că vor fi consolidate alertele de avertizare timpurie privind riscurile de siguranţă pentru operațiunile la mare distanţă, a relatat CCTV.

Citește și: Cine este cel de-al doilea bărbat găsit fără suflare în Mureș? Familia lui Andrei este devastată de durere: „Doamne, fă o minune!”

Centrul de căutare şi salvare maritimă al Chinei a informat țările relevante cu privire la accident, iar ministerul de Externe a transmis misiunilor sale din Australia, Sri Lanka, Maldive, Indonezia, Filipine şi alte țări să coordoneze operațiunile de căutare şi salvare.

Citește și: "Doamne, fă o minune" Bunica Mariei, fetița dispărută în apele Mureșului, se roagă zi de zi ca micuța să fie găsită. Copila este căutată neîntrerupt, de două săptămâni

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI