Patricia, fostă concurentă la emisiunea "Casa Iubirii", și-a anunțat fanii cu privire la schimbarea importantă care are loc în viața sa. 

Patricia de la "Casa Iubirii", schimbare radicală în viață

Patricia Pruneanu, una dintre cele mai iubite concurente de la "Casa Iubirii", și-a șocat fanii. Fosta concurentă din sezonul al doilea a anunțat, într-o postare pe rețelele sociale, că s-a înscris la facultate, urmând să înceapă cursurile din toamnă.

Tânăra a decis să studieze jurnalismul.

Oficial, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca, de la FSPAC, a spus Patricia Pruneanu pe Instagram.

Citește și: VIDEO "Mi se rupe sufletul! Rușine să le fie!". Robert, reacție incredibilă la vorbele lui Giuly. Concurentul a început să plângă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Patricia Pruneanu a avut un parcurs tumultuos în cadrul emisiunii "Casa Iubirii". Tânăra s-a înscris pentru a-l cunoaște pe Patrick, iar cei doi au intrat într-un proces de cunoaștere. Din păcate, dorința Patriciei nu s-a materializat, ea și Patrick neformând un cuplu în emisiune.

Patricia a povestit, în schimb, că s-a întâlnit cu Patrick când acesta nu mai era concurent la emisiune. Tânăra a povestit că cei doi s-au comportat precum doi iubiți și au ajuns la concluzia că sunt compatibili. În ciuda acestui fapt, Patricia a mărturisit că îl urmărește la TV și Patrick va avea mereu un loc în inima ei.

Citește și: VIDEO Roberta a pus punct relației cu Sebastian. Ea a izbucnit în plâns, el a răbufnit: "Nu mai pot, nu mai suport, jur!"

Patrick are o însemnătate, are locul lui în inimioara mea și mă gândesc la el, mă uit la TV, mi-e greu să vâd că el interacționează cu alte fete, dar m-am resemnat cu ideea. Vom vedea ce va fi și când va ieși din emisiune(...) Eu și Patrick ne-am cunoscut, am realizat că suntem compatibili. Ne potrivim pe foarte multe planuri. Eu zic că aș fi o fată potrivită pentru el. Eu și Patrick ne-am plănuit întâlnirea. Ne-am petrecut toată seara împreună, am fost apropiați, au fost și săruturi, cum fac doi iubiți, a declarat Patricia la Culisele Iubirii.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si