Close sidebar
Close sidebar

Ne asteapta o iarna crunta! Meteorologii anunta temperaturi de -30 de grade Celsius: "Fenomenele cele mai severe vor fi in a doua parte a iernii"

Iarna 2017-2018 ar putea fi cea mai grea din ultimii ani. Vor fi viscole puternice, ninsori abundente si ger.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Fenomenele severe nu vor lipsi. Vorbesc aici despre viscole, despre posibile ninsori abundente si despre episoadele de ger, acestea fiind elementele cele mai severe ale iernilor in Romania.

Primele semnale arata ca vom avea perioade lungi in aceasta iarna, in care vremea sa se incadreze in normalul vremii de iarna, ceea ce insemna posibilitate foarte mare de aparitie a fenomenelor despre care vorbeam.

In lunile noiembrie si decembrie, primele luni ale sezonului rece, este normal sa fie si perioade cand temperaturile noaptea sa scada sub limita gerului. in lunile ianuarie si februarie avem in medie cel putin 2 viscole”, a declarat Florinela Georgescu, directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, potrivit spynews.ro.

In decembrie si ianuarie, conditiile meteo vor fi unele normale pentru aceasta perioada,  insa este foarte posibil sa se inregistreze si temperaturi extrem de scazute.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Se pot inregistra si minus 20 de grade. S-a mai intamplat si se poate repeta", a explicat meteorologul.

" Putem avea chiar si minus 30 de grade. Este un semnal al unor episoade de ger. Fenomele cele mai severe vor fi in a doua parte a iernii. Trebuie sa fim foarte atenti la jumatatea lunii ianuarie", a avertizat Florinela Georgescu.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI