Cei doi copii din Turda sustin ca au fost bruscati si loviti de cei care conduc institutia si care le sunt si parinti sociali.

Roxana are acum 17 ani, este eleva in clasa a XI-a la un liceu din Cluj Napoca, are bursa de merit si este olimpica.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Sambata trecuta, povesteste Roxana, statea in curte pe banca, iar la un moment dat parintele social, Rodica Roja ar fi iesit afara din centru si i-ar fi spus ca fratele ei “o ia pe cai gresite si ca a fumat in baie cu alti doi copii”.

„Sambata, dupa ce mama sociala a sustinut ca l-a prins pe fratele meu fumand, i-a aruncat castile la gunoi. I-am cerut socoteala, dar fara folos. Am urcat in camera, dar am auzit zgomot si cearta. Cand am coborat, Cosmin era in coltul de la sufragerie si domnul Iuliu Roja, sotul doamnei Rodica, l-a lovit in fata mea. Atunci, normal, vazand ca pe fratele meu il loveste cineva am reactionat urat.

Am urlat, l-am intrebat de ce il loveste. A fost lovit peste fata. S-a intors catre mine, eu continuand sa ii spun ca nu are dreptul sa il loveasca. M-a bruscat, m-a impins catre mobila, i-am spus sa ia mana de pe mine. M-a prins de urechi, i-am spus, din nou, sa ia mana de mine. Cosmin s-a bagat sub masa de frica. Am luat telefonul fix si am vrut sa sun la Directie (n.red.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj), la asistenta sociala. Domnul mi-a luat telefonul. I-am spus ca am dreptul sa sun si mi-a spun ca nu sun nicaieri. I-am spus ca ma duc la Politie. A inchis usa si m-a trimis sus in dormitor. Am sunat de pe mobil la 112, le-am explicat ce s-a intamplat. in timp ce vorbeam cu Politia, parintele social a urcat in dormitor. A inceput sa urle cand a vazut cu cine vorbesc”, a povestit Roxana pentru Monitorul de Cluj.

Citeste povestea completa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si