Close sidebar
Close sidebar

Ne parasesc pe rand marii artisti romani. Angela Similea a spus adio definitiv Romaniei

Angela Similea, una din cele mai valoroase voci ale momentului, a luat o decizie finala. Cantareata a hotarat sa paraseasca meleagurile Romaniei, locul in care este indragita de fiecare roman in parte, si sa-si continue viata in Statele Unite ale Americii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit ziarulring.ro, decizia artistei a fost motivata de situatia deplorabila in care ajunsese in tara, din cauza problemelor financiare.
Ramasa vaduva dupa moartea politicianului Victor Surdu, in urma cu 6 ani, artista a ramas cu foarte multe datorii. Ea a decis sa plece la fiul ei, in New Jersey, iar plecarea sa aiba loc intr-o maniera foarte discreta.
"Este plecata in SUA, la fiul ei, de cateva luni bune. Angela nu sta in New Jersey temporar, ci s-a mutat definitiv in America. si-a inchis firma din Romania si a decis sa revina in tara natala absolut ocazional si doar daca va avea concerte. Prietenii stiu ca in Romania traia deplorabil si ajunsese la limita pentru o mare artista. intr-adevar, a plecat din Romania si din cauza datoriilor mostenite pe care nu are cum sa le achite acum. A facut totul discret, pentru ca Angela a fost mereu foarte atenta cu viata ei personala”, a declarat, sub protectia anonimatului, un apropiat al artistei, pentru sursa citata.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI