Close sidebar
Close sidebar

Nea Ilie e vedetă pe internet, după ce a fost filmat în timp ce patina pe gheața din sat

O șosea din România a devenit patinoar pentru Nea Ilie, un bătrân dintr-o comună din Brăila.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După instalarea fenomenului freezing rain (nr. ploaie înghețată), Nea Ilie a găsit o modalitate inedită de a ajunge mai repede acasă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Bătrânul a fost filmat în timp ce aluneca pe gheață pe o distanță considerabilă, semn că pe carosabil nu se intervenise cu material de deszăpezire.

Ce este freezing rain

Freezing rain sau „ploaie înghețată” este un fenomen meteo care se formează atunci când ploaia întâlnește o suprafață foarte rece și îngheață pe loc.

Nu contează dacă vorbim despre metal sau asfalt. Tocmai de aceea, recomandarea este să fim foarte precauți în perioada următoare, dacă observăm apariția fenomenului. Vorbim mai ales despre șoferi, dar și pietonii trebuie să fie precauți, mai ales că medicii au anunțat că fracturile și entorsele s-au înmulțit în această perioadă.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI