Nea Marin a fost insurat timp de 35 de ani cu Ioana, o femeie care i-a daruit o fata, care l-a randul ei i-a facut doi nepotei. S-au cunsocut de mici, s-au casatorit in ciuda parintilor ei, care ar fi vrut un ginere mai bogat si au trait fericiti timp de 35 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

„Era blonda si rotunda asa, la fata, am avut o sotie cuminte si prezentabila la omenire. Ne stiam de mici, ca doar cantam pe la ea prin sat, la Obarsia de camp, la 5 kilometri de Darvari. Uite asa-mi tupaie inima cand ma gandesc la ea. De multe ori imi zic: „Ia-ma, Doamne, si pe mine acolo, la ce sa mai stau pe aici?”. Da, asta e problema, si pot sa spun ca pe unde m-as duce si cu cine as vorbi, nu e cum vorbesti cu omu’ tau de acasa, cu sotia. E alta treaba!(...) Pai, io, cand ma duceam la cantare, n-aveam io treaba cu femeile, eu plecam de acasa ca sa castig o imbucatura, un ban. Ca nu stiai cu cine stai de vorba. Ele radeau, ha ha, hi hi, io nu le bagam in seama, pe baza ca ma vede barbata-sau, or vine sa ma atace. Mai bine-mi vedeam de treaba. Uite asa am indurat 63 de ani, de cand cant”, a declarat Nea Marin in urma cu cativa ani, pentru Formula As.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si