Batranul s-a aruncat in fata trenului. Echipajele de salvare care au intervenit de urgenta la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Eustatiu Popescu, un barbat in varsta de 73 de ani, a fost accidentat mortal de un tren, luni dimineata, in Gara Craiova.

Potrivit reprezentantilor ISU Dolj, batranul a fost gasit de catre echipajul SMURD sosit la fata locului intre sinele de cale ferata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Din declaratiile martorilor si mecanicului rezulta ca este vorba despre o sinucidere. Toate persoanele l-au observat pe batran cum s-a aruncat in fata trenului IR 1962, cu directia Timisoara – Bucuresti Nord“, au declarat acestia.

Barbatul era separat de sotia sa, iar in buzunarul hainei sale a fost gasit un bilet prin care ruga sa fie contactat fiului sau.

Batranul a lasat numele si numarul de telefon al fiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si