O vorba din bătrâni spune că rostul unui om este să planteze un copac, să facă un copil şi să construiască o casă. Aforismul a fost intrepretat la propriu de un ONG, care, în aproape jumătate de veac, a ajutat 6.000 de familii nevoiaşe în România şi 3 milioane în întreagă lume.

Exemplul dat de Habitat for Humanity este o mâna cerească pentru ţară noastră, care nu arată deloc bine în statisticile europene: peste jumătate din populaţie trăieşte în condiţii de supra-aglomerare, iar aproape un sfert dintre români sunt împovăraţi de cheltuielile cu locuinţa.

Urmăriţi un material despre altruism, toleranţă şi grijă faţă de aproape.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe malul răului Trotuş, se află localitatea Comăneşti. Aici, în inima Carpaţilor Orientali, iarnă temperaturile ajung chiar şi până la minus 25 de grade Celsius.

Şi.... de 11 ierni încoace, familia Diaconu îşi petrece sărbătorile la căldură, în locuinţa construită de Habitat for Humanity.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si