Close sidebar
Close sidebar

Neam unit. Un ONG a reuşit să redea speranţa oamenilor , oferindu-le un loc căruia să îi spună...acasă

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

O vorba din bătrâni spune că rostul unui om este să planteze un copac, să facă un copil şi să construiască o casă. Aforismul a fost intrepretat la propriu de un ONG, care, în aproape jumătate de veac, a ajutat 6.000 de familii nevoiaşe în România şi 3 milioane în întreagă lume.

Exemplul dat de Habitat for Humanity este o mâna cerească pentru ţară noastră, care nu arată deloc bine în statisticile europene: peste jumătate din populaţie trăieşte în condiţii de supra-aglomerare, iar aproape un sfert dintre români sunt împovăraţi de cheltuielile cu locuinţa. Urmăriţi un material despre altruism, toleranţă şi grijă faţă de aproape.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pe malul răului Trotuş, se află localitatea Comăneşti. Aici, în inima Carpaţilor Orientali, iarnă temperaturile ajung chiar şi până la minus 25 de grade Celsius.

Şi.... de 11 ierni încoace, familia Diaconu îşi petrece sărbătorile la căldură, în locuinţa construită de Habitat for Humanity.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI