Mia Macphee, din Alness, Marea Britanie, o fetiță în vârstă de doar un anișor, s-a stins din viață la spital, după câteva zile de la tragica întâmplare, notează jurnaliștii de la  Daily Mail.

Citește și: VIDEO| Petrecere ca în filme! După ce a celebrat cu fast ultimele zile de burlăcie, în drumul spre casă, un viitor mire s-a trezit în compartimentul de bagaje al avionului

Părinții micuței, Connor și Hannah, vor să tragă un semnal de alarmă pentru părinți: „Nu lăsați obiecte atârnate când sunt copii prin preajmă!”.

Fetița a petrecut 4 zile în spital

Connor și Hannah se aflau în altă încăpere a locuinței, când la un moment dat, și-au dat seama că fiica lor, care era de obicei zgomotoasă, a făcut dintr-o dată liniște.

Tatăl a fost cel care s-a grăbit să vadă ce s-a întâmplat și a găsit-o pe fetiță încâlcită între bretelele unui rucsac mic, stil geantă, care era agățat pe ușă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Patru bărbați prinși la furat au fost obligați să meargă dezbrăcați pe stradă

În timp ce tatăl îi desfăcea cămașa, acesta a strigat, alertând-o pe mamă cu privire la ceea ce se întâmplase. Femeia a așezat-o pe Mia pe podeaua bucătăriei și a început să-i administreze manevre de resuscitare în timp ce tatăl a sunat de urgență la ambulanță, solicitând ajutorul Spitalului Raigmore.

Fetița rămăsese fără suficient oxigen, dar inima ei a reușit să bată din nou după câteva minute tensionante.

Părinții vor să lanseze un semnal de alarmă

Cu toate acestea, în urma transferului de urgență la spitalul din Edinburgh, familia a petrecut aproape patru zile alături de Mia înainte ca aceasta să-și piardă viața. Din păcate, lipsa de oxigen a avut consecințe grave asupra inimii și creierului ei, iar medicii nu au mai putut salva viețile ei.

Citește și: Doi elevi au fost grav răniți după ce un coleg i-a bătut cu un ciocan

„Connor și cu mine am stat în pat cu ea. Aveam mâna pe pieptul ei și simțeam cum ne părăsește. Inima ei a încetat să bată. Am adormit cu ea între noi. A fost ultimul moment pe care l-am avut cu fetița noastră”,  a povestit mama fetiței, potrivit sursei citate.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Îi aducem un omagiu pentru că a fost uimitoare – dar și pentru ca acest lucru să nu se întâmple nici unei alte familii. Nu putem sublinia acest lucru îndeajuns pentru oricine citește asta: Fiți atenți! Noi nici măcar nu ne-am gândit la un rucsac atârnat pe ușă! Dar lucrurile de zi cu zi ca acesta trebuie să fie luate în considerare.”, a mai adăugat femeia.

Citește și: Scandal ca la ușa cortului în trafic! Un șofer beat din Botoşani a fost scos cu forţa din maşină de poliţişti, după ce a creat haos pe străzi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si