Close sidebar
Close sidebar

Nebunie in cantonamentul nationalei din Franta! Iordanescu este haotic si uita ce vorbeste cu jucatorii!

Mai sunt 2 zile pana la cea de-a doua partida de la EURO 2016 pe care nationala de fotbal a Romaniei o va sustine in compania Elvetiei, la Paris, pe Parc des Princes.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi am aratat un fotbal bun in partida cu Franta, se pare ca in sanul echipei nationale exista extrem de multe tensiunil. Jurnalistii de la Gazeta Sporturilor au prezentat un scenariu extrem de trist in ceea ce priveste lucrurile din sanul cantonamentului nationalei din Franta.

Conform materialelor publicate de acestia, omul care face cele mai multe probleme la echipa este chiar selectionerul Anghel Iordanescu. Acestia au dezvaluit ca "Tata Puiu" se comporta haotic, uita cu cine vorbeste, nu are un plan stabilit prea bine si chiar isi ignora colaboratorii. "Oamenii stau pana la trei, patru dimineata sa aranjeze tot, apoi Iordanescu nu mai foloseste datele respective. In ziua meciului cu Franta a chemat un jucator la discutii si, dupa un timp, l-a mai chemat tot pe el, pentru ca uitase ca statusera de vorba", spun surse din interiorul echipei nationale.

Oamenii se plang ca "Generalul" nu are un program bine stabilit si jucatorii stau ca pe ghimpi ca nu stiu ce sa faca.

"Nu isi da seama cand sunt chestiuni deja rezolvate. Urla si tipa la oamenii din staff ca sa deturneze atentia de la el. Baietii stau si asteapta semn de la Iordanescu, sa stie daca au timp pentru un telefon, o chicoteala, dar habar n-au cand ii cheama la antrenament sau la alte activitati", spun sursele Gazetei.

Romania este in grupa A a europeanului din Franta.
A pierdut primul joc in compania tarii gazda (2-1) si urmeaza doua partide cruciale pentru un parcurs bun la Euro, cu Elvetia (15 iunie) si Albania (19 iunie).

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI