La SAB & Accesorii 2017 vor fi prezente automobile venite direct de la Frankfurt, premiere nationale si cele mai noi modele auto de la: Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volvo etc.

La standul tiriac Auto din cadrul SAB & Accesorii te invitam sa vezi peste 120 de masini.

Vino sa interactionezi cu ultimele modele si sa afli promotiile marcilor — Ford, Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar si Mitsubishi — pregatite special pentru acest eveniment.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru aniversarea a 50 de ani de istorie AMG, tiriac Auto va expune in cadrul Salonului Auto Bucuresti, o parte din modelele cele mai dorite de iubitorii de masini dedicate circuitelor de viteza. Gama de modele speciale, Mercedes-AMG, va cuprinde versiunile A 45 AMG, C 43 AMG, CLA 45 AMG, E 63 AMG S dar si modelul AMG 43 GLE Coupe si AMG GT.

Printre premierele si modele expuse in standul tiriac Auto se numara: marca Hyundai aduce in premiera si exclusivitate nationala Noul SUV Kona, precum si editiile speciale i20 5DR 1.25 84 CP LED Line Special Edition, Noul i30 1.0T-GDi 120CP 5DR Highway Special Edition. Noul Model Jaguar E-Pace prezentat in avanpremiera nationala, doar pe 4 si 5 noiembrie, in premiera si exclusivitate nationala Noul Ford EcoSport, Noul Land Rover Velar.

tiriac Auto Rulate va expune peste 50 de masini rulate, de la clasa mini, compacta, SUV pana la modelul sport Aston Martin Vanquish din 2013. Vor fi prezentate si solutii complete de accesorizare a autovehiculelor, cat si o gama variata de produse Brand Collection, toate la preturi promotionale, pe perioada salonului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si