Mai dificila decat o intrebare despre fizica cuantica e cea despre fanionul de pe litoral care poate face diferenta intre viata si moarte!

Din doi turisti alesi la intamplare de pe plaja, niciunul nu stie ce-nseamna semnul: consecintele ar putea fi catastrofale!

Doar un girofar le-ar putea atrage atentia sutelor de femei, barbati si copii din apa. Toti ignora pericolul pe premisa "mie nu mi se poate intampla".


Dintre cei care nu asculta de salvamari sunt si parinti- taticul din imagini se lasa zdruncinat de-a binelea, cu copilul in brate, pana cand valul ii dezechilibreaza pe amandoi.

De cand a inceput oficial sezonul, 9 turisti au murit inecati. Salvamarii va cer ca, in zilele cu vant puternic, sa nu intrati in apa si sa ascultati de indicatiile lor- ei sunt cei care si-ar da viata pentru dumneavoastra, dar nu pot face minuni de fiecare data!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si