Close sidebar
Close sidebar

Nebunie pe litoral. Nimeni nu respecta steagurile de pe plaja. Salvamarii nu mai stiu ce sa faca

9 persoane au murit inecate, pe litoral, de la inceputul sezonului! Pe turisti insa, tragediile, nu par sa-i sperie. Se aventureaza ,in marea agitata si recunosc cinstit ca, nici macar nu stiu ce inseamna steagul rosu - care astazi a fost arborat ,de salvamari ,de la Eforie si pana in Vama Veche. ##VIDEO10456##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai dificila decat o intrebare despre fizica cuantica e cea despre fanionul de pe litoral care poate face diferenta intre viata si moarte!

Din doi turisti alesi la intamplare de pe plaja, niciunul nu stie ce-nseamna semnul: consecintele ar putea fi catastrofale!

Doar un girofar le-ar putea atrage atentia sutelor de femei, barbati si copii din apa. Toti ignora pericolul pe premisa "mie nu mi se poate intampla".

Dintre cei care nu asculta de salvamari sunt si parinti- taticul din imagini se lasa zdruncinat de-a binelea, cu copilul in brate, pana cand valul ii dezechilibreaza pe amandoi.

De cand a inceput oficial sezonul, 9 turisti au murit inecati. Salvamarii va cer ca, in zilele cu vant puternic, sa nu intrati in apa si sa ascultati de indicatiile lor- ei sunt cei care si-ar da viata pentru dumneavoastra, dar nu pot face minuni de fiecare data!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI