Suvoaie de apa murdara sapa culoare pana in mare. Paraul de pe limba de nisip se mareste vazand cu ochii, iar duhoarea e de nesuportat!



Turistii au crezut, initial, ca sunt dejectii de la toaletele din zona. Din fericire, ce vedem provine de la o conducta de colectare a apei de ploaie, ramasa pe teava de la ultimul potop. Asa ca avaria s-a rezolvat rapid.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Daca in privinta apei, problema a fost rezolvata numaidecat, cand vine vorba de gunoaie.... Dumnezeu cu mila! Degeaba arunca domnul din imagine doza de bere in pubela- cosurile dau pe-afara!



Nici parcarile din apropierea acestei plaje nu sunt mai curate. Locurile de parcare vin la pachet cu saci imensi plini cu resturi menajere: de la coceni de porumb si pana la doze de bere ori de suc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si