Vreme de 14 ani, pana in 2015, medicul Dumitru Baltateanu si actrita Maia Morgenstern au alcatuit o familie, cei doi devenind in acest interval si parintii Isadorei (12 ani). Specialist in patologie pediatrica neurochirurgicala si endoscopie, Baltateanu s-a format profesional in Franta, acolo unde a si cunoscut-o pe Maia, la Marsilia. Neurochirurgul Baltateanu face parte din echipa de baza a spitalului Elias, dar necazurile nu l-au ocolit in ultima vreme pe ultimul sot al celebrei actrite.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024- wowbiz.ro

In 2016, medicul a fost actionat in judecata de un pacient nemultumit, dosarul fiind depus la Judecatoria Sectorului 1 din Capitala, dupa care a migrat catre Curtea de Apel Bucuresti. Magistratii de acolo si-au declinat insa competenta, intorcand dosarul la Judecatoria Sectorului 1, acolo unde cauza se judeca in prezent. La infatisarea de la inceputul lunii octombrie s-a decis amanarea pronuntarii pentru 27 noiembrie. Reclamantul are de la ultimul sot al Maiei Morgenstern "pretentii daune morale", spitalul fiind si el in rol de "parat", in timp ce o societate de asigurari este chemata in garantie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si