Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis marți-noaptea, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc. La scurt timp după decesul său, o altă veste e cutremurat clanul Duduianu.

Făgăraș Gladiatorul, așa cum era cunoscut, vărul lui Emi Pian, a murit și el.
Bărbatul locuia în Ilfov și era cunoscut și respectat în comunitate, fiind în relații foarte bune cu Emi Pian și cu familia Duduianu.


Atât Emi Pian cât și vărul său au avut parte de o înmormântare regească cu sute de persoane, cu mâncare, băutură și manele.

Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi pentru tentativă de omor

Fraţii lui Emi Pian au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Săptămâna trecută, liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal. Crima s-a petrecut în urma unui conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. La conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. Acesta se află în arest preventiv.

Ce spune avocata familiei lui Emi Pian

Avocata familiei lui Emi Pian a declarat miercuri că acesta nu era o persoană "agresivă" şi nu a deranjat "absolut niciodată pe nimeni".

"Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât.

Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate.(...) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta", a susţinut avocata.

Perchiziţii 

Polițiștii au făcut percheziții în casa familiei Duduianu pentru a căuta armele pe care aceștia le-au folosit în scandalul de marțea trecută, atunci când liderul clanului Duduianu a fost ucis de un membru al clanului Rinu, Richard Emanuel Gheorghe.

Înainte de a fi reţinuţi, Grațian și Ciprian, frații mai mici ai interlopului ucis, au fost luați pe sus de mascați și duși la audieri, cei doi luând parte la altercație în momentul cu pricina. De asemenea, la poliție a ajuns și Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

“A căzut, pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este clar afectat de tot ceea ce a trăit în acea noapte.

Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii lui ochi, fără să poată face nimic. Priveghiul a fost unul cu multă jale, care l-a consumat enorm. Nu mai are vlagă nici să vorbească. Este și foarte speriat de faptul că unchii lui sunt la poliție și riscă să fie arestați. Întreabă mereu de ei”, au dezvăluit surse de încredere, pentru impact.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si