Nu sunt optimist în ceea ce privește posibilitatea unor negocieri de pace eficiente în viitorul imediat.  Cred că această confruntare militară va continua și cred că va trebui să așteptăm încă un moment în care vor fi posibile negocieri serioase pentru pace. Nu le văd în orizontul imediat ”, a declarat Guterres. 

Gutteres este pesimist

ONU își concentrează eforturile asupra schimbului de prizonieri de război și acordul privind cerealele din Marea Neagră, a adăugat Guterres.

Citește și: Noi precizări privind planul Rusiei de a invada Moldova în 2023

De asemenea, tot ONU a jucat un rol cheie în medierea acordului care garantează trecerea în siguranță a navelor care transportă exporturi vitale de cereale din Ucraina.

Nu ne facem iluzii că o negociere de pace adevărată ar fi posibilă în viitorul imediat ”, a spus el.

Putin ar vrea să invadeze Republica Moldova. Rușii vor să facă joncțiunea cu Transnistria în ianuarie 2023

Vladimir Putin ar plănui invadarea Republicii Moldova, potrivit șefului serviciului secret din Moldova. Astfel că Rusia vrea să facă joncțiunea cu Transnistria în ianuarie 2023.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Șeful serviciului secret din Republica Moldova a anunțat că a primit mai multe informații cu privire la atacul pe care  Vladimir Putin îl plănuiește de ceva timp. Totul ar putea avea loc la începutul lui 2023, atunci când Rusia și-ar dori să facă joncțiunea cu Transnistria.

Citește și: Război Rusia- Ucraina, ziua 300. Se dau lupte grele la Bakhmut, Rusia rămâne fără rachete

Directorul SIS Moldova a declarat că știe când rușii vor invada Republica Moldova. Chiar dacă există mai multe scenarii cu privire la atacul plănuit de Vladimir Putin, din informațiile sale, luna ianuarie ar fi perioada în care trupele rusești ar încerca să facă joncțiunea cu Transnistria, prin nordul Ucrainei.

Planul secret al lui Vladimir Putin.

Directorul Serviciului de Informații și Securitate din Republica Moldova, Alexandru Musteață, a spus că știe de un posibil atac al Rusiei asupra Republicii Moldova, la începutul lui 2023. Acest anunț dă fiori întregii țării și nu numai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si