Close sidebar
Close sidebar

Negresă cu glazură de ciocolată. Rețeta corectă a marilor cofetari

Negresă cu glazură de ciocolată. Este unul dintre cele mai iubite deserturi de casă. Deși pare simplu de preparat, are foarte multe secrete. Iată rețeta corectă!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Negresă. Ingrediente pentru blat:

    4 ouă

    250 g zahăr

    250 g făină

    200 ml lapte

    100 g unt

    1 praf de copt

    4 linguri cacao

    Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

    Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

    Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

    Citeste si: Tort de cozonac. Un desert ingenios din resturile de cozonac ce au rămas de la Paște

    Negresă.

    Ingrediente pentru glazură: 

    80 g unt

    4 linguri apă

    4 linguri zahăr

    2 linguri cacao

    Citeste si: Clătite cu dovlecei. O rețetă simplă, un aperitiv delicios- rece sau cald

    Negresă. Ingrediente pentru decor:

    nucă măcinată

    fulgi de nucă de cocos

    Negresa. Cum se prepară:

    Separi albușurile de gălbenușuri și bați spumă albușurile cu zahărul până obții o bezea lucioasă.

    Peste gălbenușuri, adaugi untul topit apoi cacaua, laptele, praful de copt și făina în ploaie. Încorporezi albușurile bătute spumă în această compoziție.

    Citeste si: Salată de ouă. Transformă într-un preparat delicios ouăle rămase de la Paște. Rețeta simplă

    Toarnă compoziția într-o tavă tapetată și dai la cuptor 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.

    Pentru glazură, așezi apa și zahărul pe foc. După primele clocote, adaugi untul și cacaua. Lași să fiarbă 3 minute pe foc mic.

    Citeste si: Puiul de tara, singurul care isi pastreaza savoarea. Care e secretul

    Tai negresa în tavă și adaugi glazura.

    Tăvălești negresele prin nucă măcinată și nucă de cocos, după preferințe.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI