Diamond, care va implini miercuri varsta de 77 de ani, se afla la jumatatea acestui turneu, care a inceput in aprilie 2017 si a marcat implinirea a 50 de ani de cariera ai artistului.

Artistul a transmis ca a luat decizia de a renunta la turnee cu „multa reticenta si dezamagire”.

„Am fost atat de onorat sa ii prezint publicului spectacolele mele pe parcursul ultimilor 50 de ani.

Le cer scuze tuturor celor care au cumparat bilete si planuiau sa vina la concertele programate”, a mai transmis cantaretul.

Parkinson este o boala progresiva care afecteaza creierul si poate duce la tremur, dificultate motorie, schimbari de vorbire si probleme de memorie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Diamond spera sa continue sa compuna si sa inregistreze o perioada, asa cum a scris pe site-ul sau.

„Ii multumesc publicului meu devotat din jurul lumii. Va voi aprecia intotdeauna sprijinul si incurajarile voastre ”, a scris artistul.

Neil Diamond, care a vandut peste 130 de milioane de albume in intreaga lume, va primi un premiu pentru imntreaga cariera duminica, la gala Grammy.

Prieteni si fani ai artistului au reactionat la anuntul sau, publicand mesaje de incurajare pe retelele de socializare.

„Continua sa lupti, prieten drag! inca mai ai o cale lunga de strabatut ”, a scris Nancy Sinatra pe Twitter.

„Admiratie si dragoste fara margini pentru tine ”, a scris si muzicianul Josh Groban.

Neil Leslie Diamond, nascut pe 24 ianuarie 1941, este un cunoscut cantaret, compozitor si chitarist american, a carui cariera a inceput in anii 1960. Printre cele mai cunoscute cantece ale sale se afla piese precum ”Sweet Caroline”, ”Cracklin' Rosie", "Song Sung Blue", "Longfellow Serenade", "I've Been This Way Before", "If You Know What I Mean", "Desiree", "You Don't Bring Me Flowers", "America", "Yesterday's Songs", "Heartlight" si "I'm a Believer". Discurile lui s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Artistul american a castigat de-a lungul anilor numeroase premii si distinctii, inclusiv Grammy, Globul de Aur si American Music Award. A fost inclus in Songwriters Hall of Fame in 1984, in Rock and Roll Hall of Fame in 2011 si, incepand din 2012, are o stea pe Walk of Fame din Hollywood.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si