De curând, Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit. După ce s-a separat de Ionuţ Jaguarul, pe care l-a acuzat de infidelitate, Nella nu s-a afişat la braţul vreunui bărbat. Recent, însă, ea s-a fotografiat pe o canapea, aşezată în poalele unui bărbat, în timp ce mâinile acestuia îi mângâie picioarele. 

Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit:  “Discret, romantic şi mereu atent la fericirea ei"

“Discret, romantic şi mereu atent la fericirea ei, un gentleman îi aduce zâmbete în suflet şi în privire scântei. Cu o eleganţă debordantă, lipsit de inhibiţii şi fără reţineri la momentul potrivit, bun rău de tot la vorbe şi ,,masterand" la iubit”, a postat Nella.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit. Acesta i-a oferit trandafiri roşii

Recent, Nella Angheluţă s-a pozat cu noul ei iubit. Canapeaua pe care au stat cei doi e în apropierea unei mese pe care se află un platou cu prăjituri, iar la câţiva paşi se poate observa un imens buchet de trandafiri roşii. În timp ce Nella se află în plină idilă, Ionuţ Jaguarul este în Republica Dominicană, unde antrenează echipa Războinicilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si