Nelson Mondialu a făcut mărturisiri uimitoare despre concurenții și concurentele Puterea Dragostei, iar în ciuda faptului că fiul său are o iubită în competiție, acesta nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa lor.

Citeste si: Nelson Mondialu aruncă BOMBA: Bianca de la Puterea Dragostei, relație secretă cu Marius

Citeste si: Puterea dragostei. Ligi plănuiește să revină în emisiune? "Se întoarce în forță"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, la un pas să se despartă! De la ce a pornit totul

"Băiatul meu este ce e acolo. Vă e ciudă pe el. O să vobesc despre cei mai răsăriți de acolo. Jador și Mocanu sunt niște băieți ok. Au știut să-și facă mersul acolo. Bravo lor. Ei au reușit să fie cu niște fete de acolo. Îți dai seama ce fete sunt acolo, toate videochatistele, foste producătoare, foste dame de consumație, producătoare, panarame, parașute, o fată cinstită nu o să o vezi într-o emisiune din asta.

Să tragă toți de ea.

Nelson Mondialu a vorbit despre fetele din casa Puterea Dragostei! Dezvăluiri uimitoare
Nelson Mondialu a vorbit despre fetele din casa Puterea Dragostei! Dezvăluiri uimitoare

Acolo e cu totul altceva, pe motive că sunt antrenate pe așa ceva. Pe fete nu prea vreau să le iau, să le vorbesc de rău.", a spus Nelson Mondialu în vlogul său.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si