Nelson Mondialu a publicat un vlog pe cabalul său de Youtube unde a vorbit despre problemele sale de sănătate.
"Nu mai pot să mănânc boacăne, nu mai pot să mănânc șnițele, nu mai pot să mănânc sosuri la tocănuri. Gomboațe cu prune au fost pentru mine o amintire. Le trecem la sedentarism. Ce pot eu să mă satur? Îmi vine să plâng! Diabet! Salată nu mi-o făcut Liana.

Așteaptă să scape de mine și ea și Lobo. Voi credeți că dacă-mi cumpără de ziua mea un tricou mă iubește? Astea-s așa de ochii lumii. Ăștia mi-ar da cu lopata în gură și ea și Lobo. M-ar închide în casă, mi-ar da medicamente să nu mai pot să am puteri și forță în mine. Dar vede că-s vloger și vede ă dacă nu apar o zi, două, vă sesizați voi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”, apariție incendiară pe plajă alături de familie

Citeste si: Nelson Mondialu: "Mă internez în spital!"

Fraților nu mă ascund! 7 boli mi-au găsit! Nu știu dacă apuc sărbătorile de iarnă cu voi. Îmi vine să plâng dar mă rețin.", a mărturisit Nelson Mondialu pentru urmăritorii săi.

Nelson Mondialu: "Mă internez în spital!"

Nelson Mondialu a lipsit de pe Youtube după ce a fost la un pas să se îmbolnăvească de diabet.
"Voi ați crezut că dacă nu intru sunt bolnav, gata sunt mort! Eu deja învaț austriaca. Țin să vă anunț că mă internez în spital în Austria. Mi-am vândut aurul, lanțurile tot, tot, tot să-mi plătesc doctorii. Plec în Austria. Mă internez în spital acolo. Am vorbit în Austria în spitale. Lume grea acolo. Doctori grei. Toți doctorii sunt români. Camera separat, camera ca la hotel.", a spus Nelson.

Nelson Mondialu, probleme de sănătate: "De astăzi am să mănânc la regim"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si