Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei aruncă bomba după ce a primit cartonașul galben: "Mi-am îndeplinit misiunea!"

Nelson Mondialu tună și fulgeră! În urmă cu puțin timp a postat un clip pe canalul său de Youtube în care o acuză pe Bianca, fosta iubită a lui Livian că îi strică imaginea și că l-a bagat în conflicte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Toate incidentele le-a avut numai și numai din cauza ei! Și dacă vă spun bomba finală... și scandalul cu Mamutu și cu ăsta tot din cauza ei a fost că ea s-a certat cu capul de cal, unde Mamutu a umblat după una alta, Lobo s-a băgat...că uite așa, cu un băiat ca Lobo în emisiune nu ai de ce să ai dușmănie pe el!"

"Când am fost în emisiune și am stat lângă ea, mirosea a hormoni!", spune Nelson Mondialu.
Tatăl lui Livian a arătat chiar și o înregistrare audio în care Livian spune cine l-a întors împotriva lui: "nu-mi răspundea la telefon!"

"Cum o zis mă-ta! Să nu te bați că-ți faci imagine proastă, te asociază cu tată-tu!", se aude Livian pe înregistrare.

"Eu i-am zis, cocotiere de ce faci așa? Azi zice: tată, n-am vrut să fac așa, dar tot timpul mi-a spus mama nu fă din alea, nu fă din alea că te asociază ăștia cu numele lui taică-tu!", spune revoltat Nelson Mondialu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si