Realția dintre Nelson și Liana a fost mereu controversată. Nu de mult, chiar el declara într-un vlog pe care l-a postat pe canalul său de Youtube că vrea să divorțeze.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, reacție la criticile fanilor:"Au început guguștiucii să se agite!"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Într-un clip postat pe Youtube, Liana îl ia la bătaie pe Nelson Mondialu.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, la un pas de un accident cumplit

Nelson Mondialu a făcut anunțul: s-a despărțit de Liana!
"8 Martie nu-l prinde cu mine. Ziua de 8 martie va aduce fericire pentru una din cele șase femei care va sta pe piciorul meu și îmi va spune: Tata Nelson, te iubesc, de când mi-am dorit așa un bărbat! Nu mai am nimic cu Liana! S-a terminat între noi! Sunt motive recente pe care nu le pot desconspira. Bianca a vrut să ne despartă familia. A reușit! Nu mai este cale de întors! S-a terminat!"

Citeste si: Ei sunt părinții lui Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”. Se pregătesc să devină bunici

"Eu am nevie de femeie lângă mine care să mă sărute, să mă prindă în brațe. Să i-o dat și seara și dimineața! Mie îmi trebuie femeie care să-mi reziste. Mie îmi trebuie trup!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si