Close sidebar
Close sidebar

Nelu Bălășoiu a murit. Interpretul de muzică populară fusese diagnosticat cu coronavirus

Nelu Bălășoiu a murit. Artisul fusese diagnosticat cu coronavirus și se afla în comă din cauza unui accident vascular cerebral.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Nelu Bălășoiu a murit. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a îndrăgitului artist de către fiul său.

    Citeste si: ÎPS Pimen are o pneumonie medie-severă pe fondul Covid-19

    ”Din păcate, tatăl meu a încetat din viață în aceasta dimineață, în urma atacului vascular suferit săptămâna trecută! Vă rog din suflet să îmi respectați intimitatea și să îmi dați voie să pregătesc toate aspectele necesare înmormântării! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru faptul că v-ați rugat pentru el!”, a scris Ionut Bălășoiu.

    Citeste si: Doliu în lumea muzicală. Un mare artist a încetat din viață

    Nelu Bălășoiu a murit. Pe 18 aprilie, fiul artistului a confirmat că tatăl său a fost depistat pozitiv la COVID: ”Dragii noștri, veștile nu sunt bune. Din păcate tata a fost testat ieri, iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv.

    Medicii mi-au comunicat că a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în coma.(...) Mă simt copleșit”.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    Citeste si: Un fotbalist în vârstă de 22 de ani a murit subit în timp ce se antrena în izolare

    Nelu Bălășoiu avea 71 de ani și încă din tinerețe și-a manifestat înclinația către muzică, domeniu spre care a fost îndrumat de tatăl său, dar și de marea cântăreață Maria Lătărețu.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI