Nelu Bălășoiu a murit.  În urmă cu un an, Ionuț, fiul legendarului interpret de muzică populară Nelu Bălășoiu, primise  de la acesta cordul de a-i prelua întreg repertoriul. ”Predarea ștafetei” s-a făcut în mod simbolic printr-un clip pe Youtube, în care Nelu și Ionuț Bălășoiu vorbeau despre faptul că cel din urmă va fi continuatorul de drept al comorii folclorice pe care interpretul o va lăsa în urmă.

Citeste si: Nelu Bălășoiu a murit. Interpretul de muzică populară fusese diagnosticat cu coronavirus

Nelu Bălășoiu a murit.  ”Dragii mei, sunt cu fiul meu. Îmi doresc din tot sufletul ca el să cânte cântecele mele prin toate lăcașurile care există în țară. Vă rog din tot sufletul să aveți încredere în el”, spunea atunci Nelu Bălășoiu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Și eu sunt de părere că numele Bălășoiu va merge mai departe. Și cântecele tatălui meu, de asemenea. Și sunt pregătit să fac chestia asta”, spunea și Ionuț Bălășoiu.

Citeste si: Imagini EXCLUSIVE cu vila fabuloasă a bărbatului cu cea mai mare pensie din România! La 73 de ani, Gheorghe Bălășoiu încasează lunar 66701 lei

Nelu Bălășoiu a murit.

  Nelu Bălășoiu s-a născut în 1948 în localitatea Rogova din județul Mehedinți. A fost îndrumat către muzică de tatăl său dar și de celebra interpretă Maria Lătărețu. A activat la Taraful de la Vânju Mare și a cunoscut succesul prin colaborările pe care le-a avut cu Maria Cornescu, cea care ulteriuor i-a devenit și soție.

Citeste si: A murit Nelu Bălășoiu! Interpretul de muzică populară era infectat cu coronavirus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si