Nelu Tătaru a transmis, miercuri seară, că virusul nu face diferenţe între oameni. Fostul ministru al Sănătăţii consideră că oamenii pot alege dacă vor să treacă prin tragedii sau nu. Consilierul onorific al premierului demis Florin Cîţu a făcut declarații în ziua în care 331 de oameni au murit în 24 de ore din cauza pandemiei. „Încercaţi doar să număraţi până la 331”, afirmă Nelu Tătaru.

Citeste si: Câte persoane se vaccinează în fiecare zi în România? Președintele României își dorește 7 milioane de persoane vaccinate până la 1 august 2021

Ce a transmis Nelu Tătaru

„Astăzi, 331 de suflete au plecat de lângă familiile lor. NU au plecat la serviciu, la şcoală, în vacanţă, la masă cu prietenii sau într-o vizită la părinţi, bunici sau copii… Au plecat şi nu se mai întorc! Gândiţi-vă că în spatele fiecărui „număr” este un om care a pierdut lupta cu moartea”, a scris, miercuri seară, Nelu Tătaru pe Facebook.

nelu tătaru 331 decese coronavirus

Fostul ministru al Sănătății - Nelu Tătaru.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Citeste si: Nelu Tătaru, avertisment despre valul 4 al pandemiei

Oficialul a adăugat: „Virusul nu face diferenţe între oameni, dar oamenii pot alege să evite să treacă prin astfel de tragedii. Realitatea este aşa cum o vedeti în fotografie. Şi este doar un unghi…nu imaginea critică a situaţiei în ansamblu. Încotro alegem să ne îndreptăm”.

Citeste si: Raed Arafat, anunț despre noua raportare a cazurilor COVID. "Decizia se aplică începând de azi"

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, cel mai mare număr de decese înregistrat în 24 de ore din cauza pandemiei, respectiv 331.

Citeste si: Nelu Tătaru, mesaj important pentru toți românii: „Încă există un pericol şi odată cu relaxările...” Ce a dezvăluit despre pandemia de coronavirus?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si