Close sidebar
Close sidebar

Nelu Tătaru, anunţ de ultimă oră după audierea din Camera Deputaţilor

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, luni, după audierea în Camera Deputaţilor, că este un moment în care politicul nu trebuie să ia locul profesiei şi unul în care sănătatea trebuie să primeze.

A.M.S.,

Nelu Tătaru, anunţ de ultimă oră după audiere din Camera Deputaţilor

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    "Suntem într-un moment în care nu a trecut perioada grea, suntem într-un moment în care urmează nişte relaxări, suntem într-un moment în care chiar dacă factorul politic a reînviat, să ne menţinem într-o relaţie strict medicală", a spus el.

    Nelu Tătaru a declarat, luni seară, la ieşirea din plenul Camerei Deputaţilor, că a prezentat situaţia acestei crize încă de la debut, pregătirile anterioare, precum şi evoluţia ei în cele două luni. El a explicat că a prezentat situaţia la zi a numărului de cazuri, a numărului de decese, a spitalelor care tratează COVID.

    Citeste si: Rusia înregistrează un nou vârf de contaminări cu coronavirus

    "În discuţiile care au urmat s-au pus anumite probleme, cunoscute la MS(...) Suntem într-un moment în care încă continuă(...) Suntem într-un moment în care consider că politicul nu trebuie să ia locul profesiei, în care sănătatea trebuie să primeze şi orice sugestie care vine într-un context în care interesează într-adevăr sănătatea poporului român este binevenită

    şi acceptată. Suntem într-un moment în care nu a trecut perioada grea, suntem într-un moment în care urmează nişte relaxări, suntem într-un moment în care chiar dacă factorul politic a reînviat, să ne menţinem într-o relaţie strict medicală pentru că poporul român are nevoie de sănătate, nu de o dispută politică", a afirmat Nelu Tataru.

    Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

    Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

    Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

    Nelu Tătaru, anunţ de ultimă oră după audiere din Camera Deputaţilor

    Citeste si: Se vor da amenzi şi după 15 mai? Anunţul făcut de Guvern

    Întrebat ce ar înseamna pentru populaţie să nu avem măsuri restrictive, el a spus: "Ar însemna ca miza să rămână respectarea unor proceduri de la sine, de către populaţia de rând, dar căutăm să găsim o măsură administrativă pentru a putea reveni cu nişte restricţii în momentul în care această relaxare din 15 va aduce şi dezvoltarea nedorită a pandemiei în România".

    El a afirmat că în măsura în care se vede o evoluţie într-un anumit focar sau o transmitere trebuie să se poată reveni cu restricţii, inclusiv de mişcare, de libertate.

    Citeste si: Coronavirus România. Alte 226 de noi cazuri. Bilanțul ajunge la 15.588

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI