Citeste si: Alte două focare de infectare cu COVID-19 în țară

Ce a spus Tătaru despre cazul medicilor infectați cu COVID-19 care au fugit din spital

Nelu Tătaru a fost întrebat, vineri, la Suceava, ce părere are despre cele trei doctoriţe din Târgu Jiu, infectate cu noul coronavirus, care au fugit din spital şi a răspuns: ”Regulile şi terapia medicală legislaţia este unică pentru toţi.

Cred că a fost o scăpare şi colegii noştri medici au înţeles că menirea lor dincolo de momentul medical este aceea de a fi nişte cetăţenii corecţi în contextul unei boli epidemiologice supusă unei anumite legislaţii”.

Trei femei, medici, cu vârste cuprinse între 31 şi 55 de ani, au fugit din spitalul în care erau internate, după ce au fost depistate cu COVID-19. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, le-au identificat şi le-au dus cu ambulanţa la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Când se va distribui vaccinul pentru COVID-19 în țările din UE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si