Close sidebar
Close sidebar

Nelu Tătaru: „Nu ne grăbim cu o decizie legată de şcoli”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că autoritățile nu au în plan să se grăbească să redeschidă școlile, dând examplul Franței, unde „primele semne nu sunt încurajatoare”.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nelu Tătaru a declarat, duminică, pentru Libertatea, că urmăreşte cifrele care arată evoluţia pandemiei în România şi, în funcţie de acestea, se va lua o decizie cu privire la redeschiderea şcolilor.

Citeste si: Crește numărul deceselor cauzate de coronavirus. Bilanțul a ajuns la 608

”Un sfert din toţi cei bolnavi de COVID-19 sunt în Suceava şi avem datoria să evităm naşterea unor noi focare. De aceea nu ne grăbim cu o decizie legată de şcoli. (…) Am vorbit chiar sâmbătă în Franţa, care a redeschis parţial şcolile, şi au apărut deja cazuri de infectare şi în rândul copiilor, şi în cel al cadrelor didactice. Primele semne după redeschidere nu sunt încurajatoare. Vom vedea”, a spus Nelu Tătaru.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Secţia ATI a Spitalului Militar ROL 2 devine operaţională la începutul săptămânii viitoare

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, că decizia de redeschidere a şcolilor va fi luată în funcţie de contextul epidemiologic şi de capacitatea de a reduce la maxim orice risc de îmbolnăvire a copiilor.

În repetate rânduri, însă, premierul a afirmat că anul şcolar va fi încheiat, iar elevii din anii terminali vor putea susţine examenele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI